Circus feestpakket

Circus feestpakket
Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket Circus feestpakket
Prijs: €7,95
Excl. BTW: €6,57
Merk: PrintPret.nl
Model: Circus feestpakket
Spaarpunten: 0
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:
 Bestellen
   - of toevoegen aan -   

Met dit leuke downloadbare doe het zelf Circus feestpakket, knutsel je zelf een ontzettend leuk Circus feest in elkaar met leuke uitnodigingen en envelop, versieringen en traktaties. In de hoofdrol een clown, leeuw, aap, paard, koorddanseres, zeehond, kameel en olifant.

Inhoud:

* Circus uitnodiging met bijpassende envelop en sluitzegel, leuke uitnodiging die je in kan vullen met zelf te vouwen envelop.

* Circus feestvlaggetjes, print er zo veel als je wilt, knip ze uit, maak gaatjes in de hoeken en rijg er een draad door heen.

* Circus popcorn traktatie bakjes, natuurlijk zijn deze bakjes ook leuk om iets anders lekkers in te doen en leuk te combineren met de circus  toppers uit dit circus feestpakket.

* Circus traktatie toppers, print, knip en plak ze bv. op een satéprikker, ook erg leuk om er een fruitspies van te maken.

* Circus cupcake wikkels en toppers, met deze wikkels en toppers maak je je eigen circus cakejes.

* Circus welkoms poster, zo is de jarige niet te missen, leuk voor op de deur te plakken tijdens het kinderfeestje.

* Cirucs pringles wikkels, wil jij graag chips trakteren op school? Met deze pringles wikkels maak je van de kleine pringles busjes een gave circus traktatie.

* Circus feesthoedjes, met deze circus thema hoedjes komen de gasten van je kinderfeestje gelijk helemaal in de feest stemming.

* Circus snacklabels, met deze labels maak je een leuke circus snack tafel en iedereen ziet gelijk wat, wat is.

* Circus kleurplaat, leuk om tijdens het kinderfeestje in te laten kleuren of om mee te geven naar huis na het feestje.

* Circus aftelkalender, deze mag natuurlijk niet ontbreken voor de bijna jarige, zo weet hij of zij precies hoeveel nachtjes slapen het nog is voor dat het circus feestje is.

* Circus snoepzak labels.

* Circus naam labels, leuke labels om aan de traktatie te hangen met de naam en leeftijd van de jarige.

* Circus traktatie piramide doosjes, in de varianten; leeuw, aap en clown.

* Circus traktatie trein, wagonnetjes met locomotief. Iedereen zijn eigen wagon met wat lekkers er in en een locomotief met iets lekkers voor de juf of meester.

* Circus diploma, hoe leuk om alle circus feest gasten aan het einde van het kinderfeestje een persoonlijke diploma mee te geven?

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Webwinkel beginnen?